Platforma juaj e ëndrrave SHIKOTV.AL

Mbi 13.000 Kanale nga e gjithë Bota në cilësinë HD dhe 4K, shërbim korrekt dhe testime 24 orë falas!

MËSONI MË SHUMË

4K

CILËSI 4K & HD

Ne jemi një ndër platformat më të rralla IPTV që i ofrojmë kanalet me një cilësi të mrekullueshme 4K dhe HD!

MË SHUMË

GLOBAL

Kanale Globale

13.000 Kanale nga Bota, Filma, Sport, Dokumentarë, të gjitha në komandën tuaj të TV.

MË SHUMË

VOD

Filma VOD

SHIKOTV.AL ka mbi 1500 Filma te shkarkuar në gjuhën Shqipe të përkthyer.

MË SHUMË

Pse ju duhet të zgjidhni SHIKOTV.AL

App
  • Testime 24 Orë

    Në çdo kohë, ju keni mundësinë të na kërkoni Test 24 Ore për çdo paisje.

  • Support 24 Orë

    Operatorët tanë janë tërë kohës online, të gatshëm për të komunikuar me ju në rast se keni ndonjë problem.

  • Multi Devices

    Ju mund ti shikoni kanalet tona ne telefon, kompjuter, tablet, adnroid box, MAG, Enigma dhe cdo aplikacion tjeter qe eksekuton skedarin M3U.

Çfarë mendojnë Rreth Nesh

Për ne është shumë e rëndësishme që klienti të ndahet gjithmonë i kënaqur, në gjithçka që mund të na kërkojë.